У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Лускунчик з Катериною Кухар

6 лютого 2022, 19:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Вистава за участю прими-балерини Національної опери України Катерини Кухар. Балет «Лускунчик» – це вистава поза часом, її люблять понад 100 років не одне покоління дітей та дорослих із різних країн світу. Створено dbcnfde за мотивами казки класика німецької літератури Е. Гофмана «Лускунчик і Мишачий король», це – містична історія про прекрасного принца, зачарованого в потворній ляльці, і дівчинку Машу, яка допомагає Лускунчику перемогти чудового Мишиного короля.
 
Виставу «Лускунчик» глядач любить за чудову музику Петра Чайковського, за відчуття радості та оптимізму, з якими публіка обов'язково залишають театр і після надовго їх зберігає у своїй душі, згадуючи про цю чарівну виставу.
 
Лібрето по повісті-казці Ернеста Теодора Амадея Гофмана «Лускунчик і мишачий король»: Маріус Петипа
 
Хореографія: Валерій Ковтун
 
Музика: Петро Чайковський

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Біла Церква.

Лускунчик з Катериною Кухар відбудеться 6 лютого 2022, 19:00, неділя в ПК «Росава». За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.